Stan van Eijk

Stan woont samen met zijn vrouw Claudia in Schinveld en is eigenaar van een 5-sterren trainingsstal. Stan raakte verliefd op het tweespanrijden en na diverse successen op nationaal niveau heeft Stan in 2014 de overstap naar het internationale niveau gemaakt. 

Kort daarna is hij opgenomen in het B-kadar.
Nadat hij in 2018 Nederlands kampioen werd, heeft hij een plekje in het A- kader weten te bemachtigen. Deze titel heeft hij tevens geprolongeerd in 2019.
 
Stan heeft de laatste twee WK’s de Nederlandse vlag mogen vertegenwoordigen met als hoogtepunt een zilveren teammedaille en bronze individuele plak op het WK in 2019.

Sam Couwenberg

Sam is inmiddels een bekende verschijning met haar twee- en enkelspan Welsh pony’s. In navolging van haar vader is Sam ook tweespan gaan rijden. En met succes. In 2019 haalde ze al haar eerste podiumplaats op het NK in Hengelo. Ze staat nu aan het begin van haar internationale carrière.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.