Cavalor

Cavalor stemt elk product af op een speciale discipline of functie. Zo maken ze altijd gebruik van  hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten in de juiste verhoudingen. Naast krachtvoer biedt Cavalor verschillende supplementen ter ondersteuning van het innerlijke stelsel. Het doel: je paard gezond houden zodat hij op elk gevraagd moment optimaal kan presteren. Alle producten van Cavalor zijn dopingvrij en geschikt om in de sport te gebruiken.

Naast voeding- en supplementen heeft Cavalor onder de noemer Cavalor Care ook een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor je paard & harnachement. Van herstellende gel na inspanning tot aan ondersteuning van de hoeven.

Previous
Next

Cavalor Care is een speciaal ontwikkelde lijn gericht op de verzorging van je paard. Van hoefverzorgingsproducten tot speciale shampoo. Wist je trouwens dat paarden een andere pH-waarde hebben dan mensen? Het is daarom extra belangrijk om speciaal voor de paardenvacht ontwikkelde producten te gebruiken.

Bekijk de artikelen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.