Zilco HVP Mensport

Zilco

Het concept van Zilco Harness ontwikkelde zich in begin 1960 doordat zij met het idee kwamen om het leer in hun tuigen te vervangen met revolutionaire synthetische materialen.

Zilco is altijd innovator geweest in het ontwerp en de fabricage van tuigen, door kwaliteit en ingenieus ontwerp te combineren met zeer moderne materialen en traditionele vaardigheden. Deze filosofie vormt nog steeds de basis van productontwikkeling.

Previous
Next

Aan het begin van de jaren 70 was Zilco al in veel delen van de wereld bekend, omdat haar synthetische tuigen al naar meer dan 20 landen werden geëxporteerd, waaronder het Verenigd Koninkrijk, alle grote Europese landen, Canada, de Verenigde Staten, Koeweit, Japan, Hong Kong en Singapore.

Zilco’s assortiment en de reputatie van wereldklasse bleven groeien in de daaropvolgende jaren. Dit resulteerde in de lancering van Zilco Europe in 2002. Door de verkoop- en marketingactiviteiten daar was Zilco in staat om de toegankelijkheid van producten in het VK en Europa met aanhoudend succes te verbeteren.

Zilco heeft specialisten in huis uit alle verschillende hippische disciplines. Deze kennis en ervaring, gekoppeld aan constant marktonderzoek, is de drijvende kracht achter het in-house productontwerpteam dat de innovatieve producten van wereldklasse blijft ontwikkelen waar Zilco inmiddels bekend om staat.

Bekijk de artikelen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.