Equine legcooler HVP Mensport

Equine Legcooler

De Equine Legcooler is dé oplossing om blessures te verhelpen óf het risico erop te verkleinen. Het gebruiksvriendelijke systeem zorgt voor een gedoseerde koeling van de benen van het paard. Op deze manier neemt de doorbloeding in de benen toe en worden afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd.

Doordat de Equine Legcooler eenvoudig in gebruik is, is het nog makkelijker om het juiste management voor de paardenbenen te realiseren.

Equine Legcooler biedt ondersteuning tijdens het herstel van een zware training of blessure. Om het effect zo optimaal mogelijk te maken, raden wij aan om het koelen af te wisselen met stappen. Dit zorgt voor extra doorbloeding en daardoor een betere afvoer van afvalstoffen en aanvoer van bloedcellen. Die laatste dragen bij aan het herstel na de training of van een blessure. De Equine Legcooler is verkrijgbaar in zowel een twee- als vierbeensvariant, zodat je de benen van je paard tegelijk kan koelen.

Previous
Next

Bekijk de artikelen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.