Le Mieux HVP Mensport

Le Mieux

Voor ruiters door ruiters. Het van oorsprong Engelse merk LeMieux heeft een zeer uitgebreid assortiment en blinkt uit in Merino en Lambskin producten, waaronder zadelonderleggers, schabrakken, singels en meer. LeMieux onderscheidt zich door de uitmuntende pasvorm en het elegante design. Naast de Merino en Lambskin producten heeft LeMieux onder meer ook beenbeschermers, springschoenen, halsters, vliegenmutsen in het assortiment. Voor ieder wat wils!

Met zijn achtergrond in de eventingsport op Olympisch niveau is eigenaar Robert Lemiex de perfecte persoon om het merk te ontwikkelen. Met veel innovatieve producten die gebruikt worden door topruiters is LeMieux een merk dat niet meer weg te denken is uit de paardensport. Gebruiksgemak en innovatief design staan altijd voorop.

Beenbeschermers zijn er voor alle disciplines. In het ontwerp is rekening gehouden met het welzijn en comfort van het paard. Belangrijke aspecten die meegenomen zijn is de goede ventilatie van de beschermer en schokdemping bij de spring- en eventingbeschermers. Daarnaast zijn er varianten passend bij de kleuren van je sjabrak. Uit het ruime aanbod kies je altijd de been- of peesbescherming die het beste aansluit op jouw wensen.

Previous
Next

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.