Dobbert HVP Mensport

Döbbert

Al generaties lang produceert Döbert lederwaren en zwepen van de hoogste kwaliteit in het Zuid Duitse plaatsje Schwarzach.

Daar waar velen productie verplaatst hebben naar andere oorden, vind nog steeds een groot gedeelte van het vakmanschap wat we brengen plaats binnen de Europese grenzen.

Met liefde en oog voor detail weet Döbert zich te onderscheiden door met uitstekende materialen en nieuwe ontwikkelingen de mooiste artikelen te ontwerpen en aan te bieden aan de bewuste ruiter of amazone.

Previous
Next

Kenmerken van de Döbert producten zijn de hoogwaardige afwerking, het soepele leder wat gebruikt wordt, bij de zwepen valt op de juiste balans, de uitgewerkte details en het zeer uitgebreide assortiment wat aangeboden wordt.

Al ruim 135 jaar worden de producten van Döbert herkend door de bewuste ruiter of amazone om de stap extra te kunnen zetten!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.